Coaching

 

Individuele coaching

  • Persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit
  • Vitaliteit

Teamontwikkeling

  • Teamcoaching
  • Coaching van teamondersteuners (leidinggevenden, ondersteunende diensten)

Organisatiecoaching en procesbegeleiding

  • Binnen de organisatie
  • Tussen organisaties

Ik gebruik heldere coach methoden.

Neemt u voor een kennismakingsgesprek contact op dan maken we op korte termijn een afspraak.

Uitgelicht

Harriët Ordelman, mtp                    Master of Transformational Psychology

Kies voor diepgaande ontwikkeling op basis van Voice Dialogue en Transformatie Psychologie. Vergroot bewustzijn en keuze vrijheid in handelen, voelen en denken.
Voor individuen en groepen.

“Een mens denkt en handelt vaak mechanisch, identificeert zich met allerlei gedachtes en denkbeelden en als gevolg daarvan overkomt hem van alles, zonder dat hij zich daarvan bewust is. Bewustzijnswerk is essentieel om je te bevrijden van conditioneringen en om échte keuzes te kunnen maken. Dit geldt voor het individu, maar ook voor organisaties en landen. Our planet needs consciousness!”
Robert Stamboliev (Instituut voor Transformatie Psychologie)

Harriët Ordelman, gecertificeerd Mindfulness trainer/coach

Als mens en als professional wordt u in leven en werk voortdurend geconfronteerd met kleine en grote uitdagingen. Mindfulness  leert om in die situaties creatief te blijven, open voor nieuwe mogelijkheden en uw vitaliteit te behouden. Ontwikkel een wakker bewustzijn in relatie tot uzelf en uw omgeving.

‘Doelbewust gewaar zijn van de ervaring van moment tot moment met een open en niet-oordelende houding’. John Kabat-Zinn (grondlegger)

 

“In every city I visit I am interested in the people’s gestures and postures-in their bodies. I touch their bodies, hold their hands, say something to them. My body is my first environment, the one I was born into. This environment inside and outside my skin always supports my imagination through its subtle dance: inside-out, outside-in” — Min Tanaka–